Sisustusideoita Biarritzista

Lomailimme viime viikon Biarritzissa. Tarkoitus oli pitää taukoa remonttiprojektista, mutta täysin emme päässeet unohtamaan edessä olevaa urakkaa.

Viime viikon aikana viimeisteltiin talon piirustukset ja toimenpidelupahakemus on vihdoin sisällä! Aikatauluja on sovittu myös sähkäreiden, LVI-suunnittelijoiden ja salaojaurakoitsijoiden kanssa.

Lomamatkamme Ranska-osio ratkaisi myös muutaman sisustuspohdinnan. Asunto oli vanhassa rakennuksessa, mutta hiljattain täysin remontoitu ja tyylikkäästi sisustettu. Remontti oli toteutettu todella tyylikkäästi vanhaa ja modernia yhdistäen. Me otamme tietysti kaikki hyvät ideat talteen.

20170715_184717795_iOS

Tiedämme, että muovimattojen alla Käpylässä on lautalattia. Vielä emme tosin tiedä, onko lautalattia pelastettavissa. Olemme pohtineet paljon, minkä väriseksi lattia pitäisi työstää, jos sen säilyttäminen on mahdollista. Moderni vaalea ei ole tuntunut enää oikealta tähän taloon, mutta puunvärinen lattia on tuntunut pelottavalta. Mikä sitten olisi oikea sävy?

Onneksi Biarritzin loma-asunnossamme oli kunnostettu todella huonokuntoinen lattia, hieman jopa kellastunutkin. Lattian väri sopi upeasti yhteen valkoisen ja vaaleanharmaan sisutuksen kanssa. Kyllä tämä sopii siis meillekin. Huomasimme myös, että mitä huonokuntoisempi lattia on, sen paremmalta se näyttää. Ehdimme jo lyhyesti speksata, että oikea tuote lattian käsittelyyn on Osmo Colorin öljyvaha.

lattia-1

Asunnossa oli myös kiva idea ovenpysäyttimelle. Tämä idea otetaan ehdottomasti käyttöön!

Inspiraatiota_kamppa-2

Muitakin ideoita tietysti tuli ja niitä tarttui mukaan myös kahviloista ja ravintoloista. Vielä viikko Espanjassa ennen kotiinpaluuta ja remontin alkua.

-Anu

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s