Kahdet asuntokaupat viikossa

Tällä viikolla on sattunut ja tapahtunut paljon. Tiistaina liittomme puutalon kanssa virallistettiin pankissa ja saimme avaimet!IMG_20170627_151503.jpg

Erityiskiitos Länsi-Uudenmaan Osuuspankille ja heidän tehokkaalle sekä asiantuntevalle henkilökunnalle harrastustoimintamme tukemisesta!

Seuraavaksi oli aika käynnistää vanhan asuntomme myynti Taka-Töölössä. Eräs työkaveri oli alustavasti kertonut olevansa kiinnostunut asunnosta ja hän kävikin asuntoa katsomassa. Näppäsimme pikaisesti muutaman kuvan ja jaoimme ne sosiaalisessa mediassa, jos vaikka joku muu tuttu kiinnostuisi.

Samana iltana toinenkin kiinnostunut ostaja kävi katsomassa asuntoamme. Loppujen lopuksi hyväksyimme torstaina ostotarjouksen vanhasta Urheilukadun asunnostamme.

Nyt kun raha-asiat on saatu järjestykseen, voimme rauhassa keskittyä oman rakkaan projektimme hoivaamiseen. Projektia on toki edistetty tälläkin viikolla ja palataan siihen piakkoin.

Talon hallinta siirtyy meille vasta elokuun alussa, joten heinäkuu on aikaa rauhassa miettiä ja suunnitella tulevaa remonttia. Nykyisten asukkaiden kanssa olemme kuitenkin sopineet, että saamme käydä paikan päällä valmistelemassa hommia.

-Anu ja Matti

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s