Tästä se alkaa…

Olimme silloin tällöin keskustelleet, että ennemmin tai myöhemmin meillä olisi edessä muutto ihanasta kodistamme Urheilukadulla. Lasten kasvaessa tarvitsisimme lisää neliöitä ja muutto pitäisi tehdä ennen esikoisen koulun aloitusta, mikäli muuttaisimme eri kaupunginosaan. Olimme käyneet Käpylässä ja Kumpulassa ihailemassa puutaloalueita ja se viehätti meitä molempia. Vaikka muutto ei vielä pitänyt olla ajankohtainen, niin erinäisten sattumien kautta olemme nyt Länsi-Käpylässä sijaitsevan vuonna 1927 valmistuneen puutalon tuoreita omistajia.

Pöydällä on kasapäin ideoita ja kuntotarkastusraportti, joka osoittaa vinon pinon korjaustarpeita. 🙂 Talo on sympaattinen, juuri sopivan kokoinen ja mielestämme täynnä potentiaalia – pienistä kauneusvirheistään huolimatta!

Villa_Maire_puukapyla_puutalo_hirsitalo_2

Blogissa seuraamme talon remontin edistymistä ja vähän muutakin käsillä tekemistämme. Remontti on tarkoitus tehdä pääosin omin voimin, joskin osa projekteista ulkoistetaan (oman jaksamisen, parisuhteen ja perhe-elämän ylläpitämiseksi).

Tervetuloa seuraamaan projektiamme!

Anu ja Matti

ps. voit seurata puuhasteluamme myös Instagramissa ja Facebookissa

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s